Coş cumpărături
0 obiecte
 

Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Securitatea contului / parolei

Cand iti inregistrezi un cont trebuie sa furnizezi informatii complete si corecte. Singurul responsabil de orice activitate care are loc in contul tau esti tu, asa ca te rugam sa iti protejezi parola. Iti poti schimba parola in orice moment. Te rugam sa anunti imediat orice folosire neautorizata a parolei sau a contului tau. Nu raspundem de consecintele aparute ca urmare a pierderii sau neprotejarii parolei/contului.
Odata cu inregistrarea pe acest website esti de acord sa oferi informatii complete, corecte si adevarate despre tine in toate campurile cerute in formularul de inregistrare. Daca unele informatii se schimba in timp, esti de acord sa le actualizezi in cel mai scurt timp posibil. Daca Lucruricopii.ro suspecteaza ca inregistrarea informatiei este incompleta sau incorecta sau daca ai incalcat termenii si conditiile siteului, ti se poate suspenda contul sau chiar anula, iar tu vei avea interdicitie in a folosi site-ul Lucruricopii.ro.


Plasarea unei comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, iti dai acceptul sa iti folosim datele pentru a putea livra produsele, serviciile sau informatiile solicitate. Acceptand termenii si conditiile noastre, avem consimtamantul tau sa folosim informatia data de tine. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa iti anunti tutorele referitor la aceasta actiune.

Informatii cu privire la comanda

In momentul in care cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul nostru, cerem anumite informatii de identificare personale. Trebuie sa oferi informatii de contact (precum nume, adresa de email si adresa de expeditie a marfii). Daca apar probleme in procesarea comenzii, vom folosi aceste informatii pentru a te contacta.

Confirmarea comenzii

In momentul in care am primit comanda, avem acordul tau sa te contactam prin email sau telefon, sa iti trimitem confirmarea comenzii pe email si/sau telefon impreuna cu datele comenzii.
Verifica cu atentie emailul de confirmare al comenzii pentru a verifica daca este corect. Daca ai intrebari referitoare la comanda, daca vrei sa faci schimbari sau sa o anulezi, te rugam sa ne contactezi imediat. Pastreaza emailul de confirmare a comenzii deoarece contine informatii despre comanda ta.


Plata comenzii

Plata se face in sistem ramburs sau depunere in cont. In cazul acceptarii comenzii, vei fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in RON.
Informatii despre produse
Lucruricopii.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Costurile aferente comenzii

In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai adauga costul transportului in functie de modalitatea de transport (posta sau curier). Taxele de transport sunt calculate la ultimul pas al comenzii si depind de greutatea pachetului si de valoare comenzii.

Transport

Transportul se face in termen de 2-7 zile de la plasarea comenzii, prin Posta Romana sau curier.  Daca marfa este pierduta in timpul transportului, Lucruricopii.ro este responsabil pentru plata pierderii.


Anularea/returnarea unei comenzii

Daca te razgandesti in legatura cu o comanda facuta, te rugam sa ne  contactezi in cel mai scurt timp posibil la adresa de e-mail contact@lucruricopii.ro, in speranta ca putem actiona in timp util si opri comanda.
Comanda se poate returna in 10 zile de la primirea produselor, fara nici un fel de penalizare. Cu toate acestea, esti nevoit sa platesti transportul returnarii. In momentul in care vrei sa returnezi un produs, este important sa te asiguri ca marfa este bine pusa in pachet si protejata. Daca marfa refuzata ajunge inapoi deteriorata, tu esti responsabil pentru plata contravalorii.

Plangeri

Pentru orice tip de plangeri, te rugam sa ne contactezi in termen de 10 zile de la primirea comenzii la contact@lucruricopii.ro sau prin formularul de contact. Te asiguram ca vom incerca sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil.

Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
·    intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
·    deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
·    informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
·    posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
·    neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
·    continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
·    Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:
·    produsul comandat nu este pe stoc
·    clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat
·    clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe Lucruricopii.ro livrari refuzate.

Drepturi de autor

Conceptul, designul, grafica, fotografiile, textele, structura si toata informatia de pe siteul Lucruricopii.ro ne apartin in exclusivitate. Folosirea materialelor aparute pe site-ul Lucruricopii.ro fara acordul scris al proprietarilor site-ului este strict interzisa.
·    Lucruricopii.ro  este proprietatea SC Aldani Pro SRL.
·    Sediu social: Str. Surorilor nr 46, sector 1, Bucuresti
·    Email: contact@lucruricopii.ro
·    Reg. Com: J40/14377/21.08.2008
·    Cod fiscal: 24365608